Werkplaats Roordink Automotive Putten

 

Werkplaats

Roordink Automotive is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw (lease)auto, bedrijfswagen of camper. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto. Hierdoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. 

Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij Roordink Automotive aan het juiste adres!

Vervangend vervoer
Heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig en brengt u deze naar ons? Duurt de reparatie te lang of heeft u niet genoeg tijd om erop te wachten? U kunt bij ons gebruik maken van vervangend vervoer (€ 10,00 p/d excl. brandstof) of een leenfiets. U kunt overigens ook kiezen voor onze haal- en brengservice.

Haal- brengservice
We snappen dat niet iedereen altijd zelf zijn of haar auto naar de garage kan brengen op het moment dat onderhoud benodigd is. En ook vervangend vervoer is iets waar niet iedereen voor wil kiezen. Daarom is onze haal- en brengservice ideaal. Wij halen uw auto op en brengen deze ook weer terug. Het is ook mogelijk dat een van onze medewerkers u naar huis of naar uw werk brengt en als de auto gereed is weer op komt halen.

Heeft u bij ons vervangend vervoer nodig of wilt u gebruik maken van de haal- brengservice? Geef dit dan als u de werkplaatsafspraak maakt al direct aan. U bent er dan zeker van dat wij vervangend vervoer hebben voor u als u de auto naar ons brengt.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Roordink Automotive? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om uw auto naar onze werkplaats te brengen.