Verkoop Roordink Automotive Putten

 

Ons aanbod

Bij Roordink Automotive kunt u terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare auto. De betrouwbaarheid van een occasion is belangrijk. Daarom besteden wij veel tijd aan het afleveringsklaar maken van een auto. Wij geven graag advies en helpen u bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto. Staat er geen voor u geschikte auto tussen ons aanbod? Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste auto d.m.v. een zoekopdracht. Meer weten? Lees meer ❭

Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze online showroom. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of proefrit. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 0341-268746. Zo kan eventueel een onnodige reis worden voorkomen en kunnen wij rekening houden met uw komst!