Storing en Diagnose Roordink Automotive Putten

 

Storingsdiagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard of loopt uw auto niet meer 'lekker'? Kom langs bij Roordink Automotive voor een diagnose. De auto's van tegenwoordig beschikken over veel elektronica om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. Helaas kan dit ook storingen met zich mee brengen. Mede door de diagnoseapparatuur die wij tot beschikking hebben, kunnen wij u van dienst zijn om de storing uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te kunnen stellen sluiten wij uw auto aan op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden én worden verholpen. Het gaat om de juiste interpretatie van de foutcodes die worden gevonden, want de ene storing kan weer een volgende veroorzaken. Of het kan slechts een kleinigheid zijn waardoor uw auto plotseling niet meer ‘lekker’ loopt.  Onze vakkundige monteurs worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wacht niet te lang met het stellen van diagnose zodat het onnodig vervangen van dure onderdelen kan worden voorkomen. 

Er brandt een lampje, wat nu?
Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. Dit kan teruggevonden worden in de documentatie van de auto. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.